Gooisch Kunstgras

Deze slideshow vereist JavaScript.

Gooisch Kunstgras is dé specialist in de verkoop en aanleg van kunstgras. Ons gras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden dankzij hoogwaardige materialen en kleurstelling. Met kunstgras heeft u altijd een mooi en verzorgd gazon dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Een gazon van kunstgras behoeft weinig tot geen onderhoud, is veilig en kent een jarenlange garantie. Dus: nooit meer gele plekken, nooit meer maaien of bemesten, nooit meer sproeien en nooit meer onkruid tussen het gras vandaan halen. Het gras is na een regenbui snel weer droog en is bovendien bestand tegen zware belasting, zoals bijvoorbeeld een opblaasbaar zwembad.

Wij leveren kunstgras aan particulieren en bedrijven door heel Nederland en bieden professioneel advies. Wilt u het gras zelf leggen? Kijk dan verder op onze site voor de leginstructies. Uiteraard kan Gooisch Kunstgras ook de complete aanleg van uw tuin voor u verzorgen. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras en nemen u graag al het werk uit handen. Ze zorgen voor de juiste bewerking van de ondergrond van uw tuin en het instrooien en opborstelen van het kunstgras. Het onbezorgd genieten van uw kunstgrasgazon kan direct beginnen!

Op deze website vindt u een uitgebreid assortiment kunstgrassen, geschikt voor vele toepassingen: van dakterras tot speelgazon, van sportveld tot golfgreen. Voor de echte liefhebber behoort zelfs gebruik binnenshuis tot de mogelijkheden. En het kleurgebruik is niet beperkt tot groen: wat denkt u van blauw, of rood? Verrassend en afwisselend voor evenementen en partytenten. Informeert u gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Wij beschikken over een showtuin in ’s-Graveland (vlakbij Hilversum) die op afspraak bezocht kan worden. U kunt daar de verschillende soorten kunstgras zelf voelen en bekijken. Een van onze adviseurs kan u de diverse toepassingen van kunstgras laten zien en al uw vragen beantwoorden. Aarzel niet en maak direct een afspraak!